Kako koristimo kolačiće (Cookies)

Kako bismo poboljšali usluge koje pružamo, na web stranicama VIKLER I RUŽ beauty salona koristimo kolačiće. Kolačići koje koristimo služe za ispravno funkcioniranje određenih usluga na web stranici, a drugi se koriste za prikupljanje informacija o korištenju internetske stranice (statistiku), tako da stranicu možemo prilagoditi vašim potrebama. Neki su kolačići privremeni i nestaju kad isključite preglednik, a drugi su trajni i ostaju na vašem računalu neko vrijeme. Koristimo i lokalne kolačiće koji su vezani za lokalne kampanje a koji će nestati po njihovu završetku.

Funkcijski kolačići koriste se:

Za osiguravanje urednog izgleda internetske stranice

Kolačići učinkovitosti koriste se:

Za poboljšanje radnih svojstava internetske stranice
Za poboljšanje doživljaja korisnika

Oglašivački kolačići koriste se:

Za omogućavanje dijeljenja i „lajkanja“
Za omogućavanje slanja informacija drugim internetskim stranicama kako bi prema njima prilagodile svoje oglase

Primjeri upotrebe:

Kolačići se koriste kako bi se poboljšale usluge za vas primjerice:

Omogućavanjem rada nekih specifičnih usluga koje bez tih kolačića ne mogu raditi
Omogućavanjem određenoj usluzi da prepozna vaš uređaj kako isti podatak ne bi trebao/la dati više puta tijekom jednog pretraživanja
Praćenjem koliko ljudi koristi usluge kako bi se njihovo korištenje moglo pojednostaviti te kako bi se osigurao dovoljan kapacitet za njihov brz rad
Analiziranjem podataka kako bismo mogli znati kako koristite internetske usluge i kako bismo ih mogli poboljšati
Ako odlučite ne koristiti kolačiće tijekom  posjeta, morate biti svjesni da neke funkcije i stranice možda neće raditi onako kako očekujete.

Ako želite obrisati kolačiće koji su već u vašem računalu, molimo da pogledate upute isporučitelja vašeg internetskog preglednika klikom na „Pomoć” u izborniku preglednika.

Više o kolačićima i o tome kako ih obrisati i njima upravljati možete saznati na www.aboutcookies.org ili klikom na „Pomoć“ u izborniku vašeg internetskog preglednika.


Osobni podaci poput e-mail adrese, imena i prezimena te kontakt podataka koje nam ostavljate prilikom upita preko kontakt forme koristimo isključivo za odgovor na upite te ih ne dijelimo s trećim strankama niti koristimo u druge svrhe.

Fotografije, videi i sav promotivan materijal koji se nalazi na web stranicama, a napravljen unutar prostorija VIKLER I RUŽ beauty salona ne može se bez dopuštenja dijeliti s trećim strankama niti objavljivati na drugim platformama.