Razmazite svoju kosu egzotičnim receptom

Vaša kosa u rukama naših stručnjaka postaje slikarsko platno, uz dašak egzotike kroz boje koje zvuče, a i izgledaju poput biranih delicija.

 

Na našem novom putovanju kroz svijet pramenova, za plavuše koje se, dokazano bolje zabavljaju, odlučili smo se monotoniju beživotne boje, a kroz pramenove u više nijansi, bez kontrasta napraviti pravo malo umjetničko djelo.

 

 

Već sama imena naših boja obećavaju da ćete izgledati neodoljivo: Honey Milk, prženi kokos, Vanilla Blond i još čitav spektar predivnih tonova prelijevat će se u vašoj kosi, koja našom posebnom tehnikom, sa svjetlijim pramenovima koji kreću od lica, vizualno dobiva veći volumen i izgled koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli VIKLER I RUŽ (@vikleriruz)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli VIKLER I RUŽ (@vikleriruz)

 

Na vama je da izaberete, uz pomoć naših vrhunskih stručnjaka, nijanse pramenova koje volite, ali i efekt koji želite postići. A jedno je sigurno – obarat ćete s nogu.

I zato, prema receptu majstora, dodajte zraku sunca, žličicu zlatnog meda, prstohvat vanilije i sve to pospite preprženim kokosom, nosite s ljubavlju i konzumirajte kad god želite i u kojim god količinama volite.

Počastite se! Razmazite se! Blond on!