Svaka Pepeljuga na bal odlazi kao princeza!

Loša frizura, isprana boja, izrast, nedotjerani nokti nikako ne bi smjeli stati na put dobroj zabavi, iznenadnom partyju, poslovnom eventu, romantičnoj večeri…ma, zapravo ničemu!

Jednostavno, Vikler i ruž salon tu je da vas istrgne iz uloge Pepeljuge i, bez narudžbe i dugotrajnog čekanja, pretvori u princezu u bilo koje doba. Kod nas vas čeka čak 25 vrhunskih beauty čarobnjaka, među kojima su stilisti, frizeri, koloristi, vizažisti i nail artisti.

Bojanje, pramenovi, šišanje, frizura ili tek obnavljajući tretmani pomoću kojih ćete u tren oka zablistati, prvi su korak do vrhunske zabave.

    

Sljedeće na redu je predivan make up i manikura uz OPI trajni lak u bojama koje su hit sezone. Popratite cijelu beauty priču zanimljivom kreacijom i spremne ste za izlazak.

Na nama je da vas razmazimo i pretvorimo u filmsku divu, a na vama da skupljate komplimente i dobro se provedete. Naš je cilj da se kod nas osjećate ugodno i opušteno, da ne razmišljate o zakazanom terminu i nemate grižnju savjesti ako vam je baš tada nešto ” uletilo.

Kod nas ljepota dolazi bez prijekih pogleda i bez stresa, baš kako bi i trebalo biti. Već od 7 ujutro do 21 navečer, čekamo MI vas, a ne VI nas. Kod nas je svaki dan osmišljen za uljepšavanje i za to ne morate imati poseban razlog. Ugodite si u bilo koje doba, opustite se, odaberite kada vama paše da se pazite , mazite i razmazite…

 

Povedite i prijateljicu, mjesta ima za sve!