Edukacija ‘Kako našminkati samu sebe’

Ekskluzivna edukacija ‘Kako našminkati samu sebe’

Ova individualna edukacija namijenjena je djevojkama i ženama koje žele naučiti tehnike šminkanja za osobne potrebe kako bi svakodnevno izgledale prirodno, svježe i našminkano u skladu s prigodom za koju im je makeup potreban.

Edukacija je prilagođena svakoj polaznici i ona kroz 2×2 sata sati praktičnog rada, sa svojim edukatorom individualno razvija osobni stil šminkanja koji odgovara njenom stilu života i obliku lica.

Osim što našim polaznicama dajemo uvid u male makeup trikove koji će im olakšati svakodnevno šminkanje, savjetujemo ih i oko proizvoda preparativne i dekorativne kozmetike namijenjene točno njihovom tipu kože i učimo ih na koji način sakriti sitne nedostatke na svom licu te naglasiti ono što je lijepo.

Naučiti ćete:
– Kako kvalitetno i adekvatno njegovati lice i pripremiti ga za makeup
– Kako i koje proizvode koristiti kako bi postigli dugotrajan makeup koji je jedno i nježan za Vašu kožu
– Dnevnu i večernju varijantu makeupa u skladu s Vašim crtama lica
– Kako održavati i koristiti pribor za šminkanje
– Koje boje i teksture su idealne upravo za Vas
– Što trebate izbaciti iz svoje kozmetičke torbice i kako uštediti novac izbjegavanjem kupnje nepotrebne kozmetike

Tijekom edukacije Vikler i ruž Vam osigurava svu potrebnu kozmetiku i makeup pribor za rad, stručne edukatore i puno znanja.

Upisi i informacije:
Tel: +385 1 5282085
E-mail: vikleriruz@gmail.com

Želite li postati licencirani Profesionalni vizažist, šminkati druge i baviti se unosnim poslom? Vikler i Ruž salon preporuča vam Arimed Učilište gdje su edukatori upravo vizažisti iz našeg salona i gdje možete završiti program za Profesionalne vizažiste i upisati svoje zanimanje u Radnu knjižicu. Više informacija saznajte na www.arimed.eu