Našem asortimanu za njegu kose od rujna pridružujemo i Kerastase proizvode!

Kerastase je jedan od vodećih luksuznih brandova za njegu kose poznat po revolucionarnim tehnologijama obnove vlasi.

Kosa

U našem salonu, bez naručivanja i termina, možete svojoj kosi priuštiti blagodatno iskustvo s KEVIN.MURPHY i KERASTASE preparatima. Otkrijte nam želje, prepustite se rukama naših majstora i oduševite se s prekrasnom promjenom. Konzultacije prije bojanja su besplatne!

Kada je bio u potrazi za sastojcima, KEVIN.MURPHY tražio je samo tvrtke koje koriste mikro uzgoj, organske uzgojne prakse ili ekološki čvrste metode berbe kako bi osigurao da njegovi preparati imaju raspon najveće prirodne kvalitete.

Ljubav prema njezi i stiliziranju kose pretočio je u više od 10 linija preparata i čak 79 boja za kosu na bazi meda s jasnom vizijom – Svaki KEVIN.MURPHY preparat njeguje vašu kosu, bez obzira na tretman za koji se odlučite.

Svi proizvodi za kosu KEVIN.MURPHY su bez sulfata, bez parabena i bez oklijevanja ih možete kupiti u našem salonu.

Našoj bogatoj kolekciji preparata za njegu kose pridružili smo i jedan od najluksuznijih i najpoznatijih svjetskih brandova Kérastase.

Kérastase predstavlja luksuznu njegu za kosu postavljajući nove standarde u distribuciji profesionalnih proizvoda za njegu kose kroz pomno odabrane salone u kojima se kosa detaljno analizira i gdje cijeli proces postaje istinski ritual ljepote. Stručnost branda leži u sofisticiranom poznavanju tipova kose , nježnim tretmanima i njezi po mjeri svake kose.

Još od 1964. L’Oréal Advanced Research laboratorij za Kérastase kolekciju odabire najsuvremeniju tehnologiju i avangardne formule s najinovativnijim sastojcima koje čine Kérastase proizvode jedinstvenim.
Uz pomoć šest linija proizvoda dizajniranih za različite tipove kose, svaka žena može pronaći ono što najbolje odgovara upravo njenoj kosi.

S obzirom da Kérastase proizvode možete pronaći isključivo u najprestižnim salonima diljem svijeta, ponosni smo da je upravo Vikler i ruž jedan od salona u kojem možete uživati u blagodatima tog luksuznog branda.

Od sada ekskluzivno u salonu Vikler i ruž Blondy tretman namijenjen njezi i zaštiti prirodnih i obojanih plavuša! Nastao u suradnji s Kérastase brandom, tretman je prilagođen potrebama upravo vaše kose.

Kroz specijalno kreiranih četiri vrste formula Vikler i ruž stručnjaci rješit će sve probleme vaše plave kose bilo da se radi o oštećenjima uzrokovanim kemijskim procesima, zagađenjem zraka, stresom ili umorom, a tretman možete koristiti i preventivno!